Uutisia vuodelta 2019


24.12. Kaikille karvavarpaille omistajineen Oikein Hyvää Joulua!!!


08.12. Helsinki kv FIW-2019 tuom. Tony Allcock, GB

Pacey Yacaranda Rose PN2 CACIB

RUUSU-mummo on myös hyvin ylpeä jälkikasvunsa lapsista...

Klimmer's Gosalyn Mallard "SISSI" & Gramma Tala "TALA" (e. Pacey Blooming Violet)

Riemutuulen Suffeli Puffi "SUFFELI" & Fazerina " (i. Pacey Born To Be Goldhearted)

LÄMPIMÄT ONNITTELUT KAIKILLE JA SUFFELILLE SUPER ISOT ONNITTELUT UUSISTA TITTELEISTÄ: HEW-19 HEJW-19 FIJW-19 & SERT & NORD SERT


12.11. viettävät Y-pentueen MURU, RUUSU, POMO ja TAHVO 7-vuotissynttäreitään

LÄMPIMÄT ONNITTELUT!!!


10.10. kävi kasvattini AUNE - Pacey Blooming Violet virallisessa polvitarkastuksessa tuloksella 0/0

KIITOS SUVI & TUULA!!!


05.10. lähti kasvattini HURJA - Pacey Wanted Worldwide (25.09.2010-05.10.2019 R.I.P.) kohti sateenkaarisiltoja ja jälleentapaamisia edesmenneiden ystävien kanssa.

KIITOS SANNA HURJAN HYVÄSTÄ ELÄMÄSTÄ JA OSANOTTONI TEILLE KAIKILLE!!!


25.09. viettävät W-pentueen HURJA, COCO, MARTTA ja WILMA 9-vuotissynttäreitään

ONNITTELUT NELIKOLLE!!!


10.09. kävimme virallisissa terveystarkastuksissa:

Pacey Breeze Of Freedom - JYRÄ Polvet 0/0, Silmät OK, Sydänkuuntelu: ei oireita

Pacey Black Pirate Princess - MYMMELI Polvet 0/1, Silmät OK, Sydänkuuntelu: ei oireita

KIITOS SARI V & SARI H JA ONNITTELUT HYVISTÄ TULOKSISTA!!!


31.08. viettää 11-vuotissynttäreitä U-pentueen ÄKSÄ

ONNITTELUT ÄIJÄLLE!!!


08.08. viettävät S-pentueen NELLI, MIGUEL ja ONNI 12-vuotissynttäreitä

ONNITTELUT PÄIVÄNSANKAREILLE!!!


08.07. viettää R-pentueen TINTTI 13-vuotissynttäreitä

ONNITTELUT VANHIMMALLE (ELOSSA OLEVALLE) KASVATILLENI!!!


23.06. viettävät B-pentueen AUNE, MYMMELI, JYRÄ, PIKKU ja SAMPO 3-vuotissynttäreitään

ONNITTELUT VIISIKOLLE!!!


22.06. viettävät Z-pentueen PILKKU ja VILHO 5-vuotissynttäreitään

ONNITTELUT MOLEMMILLE!!!


19.06. GOLDI - Pacey Piece Of Gold (26.04.2005-19.06.2019 R.I.P.)

LIIAN ISO IKÄVÄ!!!


07.06. meidät saavutti suru-uutinen HEPPU - Pacey Remember Me (08.07.2006-07.06.2019 R.I.P.) lähti matkalle kohti sateenkaarisiltoja. Siellä on monta tuttua karvatassua odottamassa matkalaista... myös Musti-vaari, jonka takia Höpötin aikoinaan joutui aikuisena etsimään uuden kodin.

KIITOS KIRSI HEPUN ADOPTOIMISESTA JA HYVÄSTÄ HOIDOSTA... OSANOTTONI!!!


16.04.-09.05. jos koirankasvattaja haluaa oikein kunnolla sotkea elämänsä, niin kannatta sairastua kunnolla kesken pääsiäisen & vapun pyhien ja silloin kun kotona on kahdet pennut, joille juuri piti alkaa etsimään omaa kotia. Samaan sekamelskaan kannattaa hajottaa kivikautinen puhelin tai kaksi (Nokia Lumia720 & 920), joka ei ole pitkään aikaan toiminut netissä (Windows-tuki päättynyt... ei toiminut Messenger/WhatsApp/Facebook/Paypal) mutta on täynnä tärkeitä viestejä ja valokuvia.

Siinä parista kivuliaasta leikkauksesta (6 päivää meni leikkausjonoissa roikkuen) selviytymistä yrittäessä ja neljässä sairaalassa (Helsinki/Espoo) ambulanssikyydillä hyppien on näppärää pikavauhtia yrittää opetella käyttämään iPhonea ja saada sähköpostit toimimaan vieraalla laitteella. Ne kun ovat koirien hoidon järjestymisessä, uusien kotien etsimisessä ja laskujen maksussa aika kriittiset. Oman jännitysmomenttinsa systeemeihin toi salasanojen unohtaminen kotiin, sairaalan Wi-Fin pätkiminen ja se, etten todellakaan ole mikään ATK-ingenjööri.

ANTEEKSI kaikille teille, joiden puheluihin tai viesteihin en ole vastannut tai olen sotkenut jotain paperi & kynä systeemin varassa käsilaukusta toimiessani. Minut dumpattiin liian aikaisin kotiin 09.05. iltapäivällä ja kotisairaanhoidon pitäisi tulla kolmasti viikossa hoitamaan haavani. Apuvälineitä ei asunnossani oikeastaan vielä ole (paitsi kyynärsauvat & rollaattori) ja sillävälin minun pitäisi olla rikkomatta kipsattua kursittua kohoasentoa vaativaa (entistä) tukijalkaani & loikkia ympäriinsä lonkkarikkoisella jalallani jossa on korokekenkä.

ISOT KIITOKSET kaikille teille, jotka jouduitte/joudutte aivan liian koville koirieni hoidon järjestämisessä. Sattuneesta syystä en vieläkään voi ottaa koiria (Aivan kauhea ikävä tassuterapeutteja!!!) takaisin kotiin ja kauhulla seuraan jalkani haavojen paranemista... NOT. Kotisairaanhoito tekee aivan upeaa työtä, mutta minä tiedän näiden haavojen hoidosta enemmän kuin he ja pelkään pahoin, ettei se riitä. Keskiviikkona 22.05. on plastiikkakirurgin vastaanotto ja tiedän toivottavasti enemmän. Sillävälin jatkan valokuvien ottamista noista kammottavan näköisistä haavoistani ja haaveilen autolla ajamisesta... saunomisesta... uimisesta... saman pituisista & kivuttomista jaloista joiden kanssa pääsisin taas itse kävelemään lenkkiä koirien kanssa.


09.05. täyttävät C-pentueen KARKKI, TILLY, CODI, KAPU ja RIO 2-vuotta

ONNITTELUT VIISIKOLLE!!!


01.05. viettävät A-pentueen EULAALIA, ABBE, FELIX ja VILHO 4-vuotissynttäreitään

ONNITTELUT PÄIVÄNSANKAREILLE!!!


26.04. täyttää P-pentueen ainokainen GOLDI kunnioitettavat 14 vuotta. Pientä kremppaa on tarttunut matkan varrelta mukaan, mutta edelleenkin suurta herkkua ovat tuoreet luut ja kaikkien ruokakupit siivotaan sapuskoinnin jälkeen.

SYDÄMMELLISET ONNITTELUT MUMMUKOIRALLEMME!!!


14.04. täyttävät X-pentueen JÄTKÄ, POIKA ja TROLLET 7 vuotta

GRATTIS GUBBARNA!!! ONNITTELUT UKOILLE!!!


20.03. syntyivät HUGON ja PILKUN pienokaiset. Kolme poikaa (musta & 2 punaruskeaa) ja yksi narttu (black & tan). Pennut ovat kaikki sileitä Petit brabancon-rotuisia. Lisätietoja...


19.02. viettävät V-pentueen POJU ja NEELA 10-vuotissynttäreitä

ONNITTELUT PYÖREISTÄ VUOSISTA!!!


23.01. saimme suru-uutisia... Juuri synttäreitään viettänyt BLONDI - Pacey Take A Chance (10.01.2008 - 23.01.2018 R.I.P.) lähti sateenkaarisilloille kohtutulehduksen myötä. Mummukoiruudelle hyvää matkaa ja monia jälleennäkemisiä siellä jo odottavien rakkaiden kamujen kanssa!

SARI JA KARI SUURI KIITOS TYTÖN ADOPTOINNISTA & ERINOMAISESTA HOIDOSTA!!! OSANOTTONI TEILLE KAIKILLE JA ALMALLE HAUKKUJA KOKO MEIDÄN LAUMALTA!!!


10.01. viettävät T-pentueen TAJNY, BLONDI, PIPARI ja ELVIS 11-vuotissynttäreitä

HAPPY BIRTHDAY!!! ONNITTELUT PÄIVÄNSANKAREILLE!!!


01.01. Onnea ja Menestystä Uudelle Alkaneelle Vuodelle 2019!!! Tänä vuonna meitä näkee vähemmän näyttelyissä, mutta yritämme olla mukana erikoisnäyttelyissä (SGY & SKKY) sekä messukeskuksen isoissa näyttelyissä joulukuussa.